Да почистим Беглика

0


Дата на събитието: 22.03.2012

Сподели

Shares

От 1 до 22 март можете да гласувате за предложения от „Байкария“ проект „Cleaning up Spruce Forests in Bulgaria“ на страницата на EOCA (European Outdoor Conservation Association).

Ако желаете да подкрепите усилията ни за опазване на иглолистните гори в местността „Беглика” и поддържането на чистота по бреговата ивица на язовир „Голям Беглик”, можете да гласувате за проекта „Cleaning of spruce forests in Bulgaria”, който е номиниран от Deuter Sport GmbH&Co и може да бъде финансиран от ЕOCA (European Outdoor Conservation Association).

Гласуването за номинираните проекти ще се проведе в периода 1 – 22 Март 2012 г. и ще стане на интернет страницата на EOCA.

Разбира се, колкото повече гласове се съберат за този проект, толкова по-големи са шансовете той да бъде избран за реализация.

Очакваното количество отпадъци, които ще бъдат изнесени е около 15 тона. Успоредно с това в рамките на проекта ще бъдат издадени печатни материали – определител „Флора и фауна на Беглика” и флайер „Не оставяй следа в природата”, които ще бъдат разпространявани сред посетителите на района с цел повишаване на вниманието им и намаляване на негативните резултати от туристическите посещения в района.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.