DRUMROLLERZ & Solid Crew presents MINDSCAPE + L 33

0


Дата на събитието: 17.02.2012

Сподели

Shares

DRUMROLLERZ и SOLID CREW отново обединяват усилия, за да представят на българската публика поредните водещи артисти от световната ъндърграунд сцена, а именно MINDSCAPE /Унгария/ и L 33 /България/. Запазената им марка от препускащи ритми, енергични брейкове примесени с мрачни и дийп бас линии остава. Доказателство за това са тези емблематични световни имена, оставащи трайни следи в drum’n’bass музиката.

Mindscape е един от водещите d’n’b продуценти на добре развиващата се унгарска сцена, родно място на артисти като Chris Su, SKC и Jade. През 2003-та година основава триото Mindscape, което по-късно се превръща в негов индивидуален проект. Първоначално забелязан от Trace, не след дълго Mindscape става световно известен. През 2007-ма година издава своя дебютен албум озаглавен „Black Lotus“, за лейбъла Citrus Recordings.

Албума е пълен с убийствени парчета, които започват да се въртят на всяко дръм енд бейс парти по цял свят и предизвикват пълна лудница сред тълпата на дансинга. Едно от тях е едноименното „Black Lotus“, в колаборация с Jade както и „Planet X“, сътворено заедно с Chris Su и легендарният МС Ryme Tyme. Lp-то го пренася на неговото следващо ниво. Енергичните му  deep и minimal сетове водят до екстаз сцената из цяла Европа, Австралия и Нова Зеландия.

След като издава различни парчета за добре познатите ни лейбъли Commercial Suicide, Subtitles и Citrus Recordings и участва в петата част от световно известният микс на Andy C – „Nightlife“ с парчето си „Bounce“, сега Mindscape работи по втория си албум, за лейбъла на Klute – Commercial Suicide.

През всички тези години, в които сериозно участва и влияе на дръм енд бейс сцената, Mindscape работи с много артисти като Cause 4 Concern, Gridlok, Break, Audio, Dose и т.н., чиито парчета ремиксира или те правят ремикси на негови тракове.

През 2011 той продължава да е водеща фигура на сцената, както като продуцент, така и като ди джей.

L 33 // Ammunition/ Icarus Audio/ Mindtech/ Proximity/ Hustle Audio/ Sinuous Records/ Close 2 Death // Bulgaria

L 33 е роден във Велико Търново, България през 1994-та година.
Повлиян от денс музиката, той започва да се занимава с продуциране още от 13-14 годишна възраст и тогава за пръв път се сблъсква с FL Studio.

По-късно открива дръм енд бейс-a, който го прехвърля в напълно нов свят.Описва саунд-а, който прави като deep, dark, minimal/neuro funk, tech и започва да го лансира на сцената.

Получавайки силен съпорт от артисти като: Enei, Basher, Subterra, Break, Amoss, Xilent, Dabs, Clarity, Fathom Audio, Krakota, Eastcolors, Bazil, Wreckage Machinery, Kung и много други, той очаква с нетърпение нещата, които му предстоят за в бъдеще.

LOCAL SUPPORT: Smartech, Presize, Ogonek, Solid Circle aka Digital Soul & Gomez
club MIXTAPE 5

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.