Etnies “Back To The Future” Session

0


Дата на събитието: 22.10.2011

Сподели

Shares

На 22-ри октомври в Скейт Парк София, Etnies ще погледне към бъдещето в лицето на най-малките и талантливи скейтбордисти. В рамките на съботния ден всички, които са на възраст до 14 години, ще могат да получат съвети от квалифицирани учители с цел да подобрят своето каране, след което ще имат възможността да впечатлят и журито на събитието.

Etnies “Back To The Future” Session ще се проведе на два етапа:

По време на първия етап, който ще се проведе между 10:00 и 13:00 ч., младите карачи ще участват в учебна сесия, по време на която ще получат ценни съвети от квалифицирани скейт инструктори.

По време на втория етап, който ще се проведе между 14:00 и 16:30 ч., скейтбордистите до 14 години, ще участват в състезание, по време на което ще имат два рън-а, за да демонстрират най-доброто от себе си.

Най-добрият сред най-добрите ще спечели едногодишно спонсорство от Etnies, което ще му даде възможност да се съсредоточи върху карането и вдигне нивото си.

Etnies “Back To The Future” Session кани и всички желаещи фотографи също да се включат в сесията. Освен да вдъхнат самочувствие на скейтърите с фотографиите си, те също ще имат възможност да спечелят. Най-добрите кадри ще получат специални награди от Etnies и Skullcandy.

Не забравяйте – 22 октормври, 10:00 ч., Скейт Парк София: Etnies “Back To The Future” Session

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.