Младежки фестивал „Различният поглед”Дата на събитието: 16.09.2011
0

Сподели

0Shares
0 0 0

За първи път тази година фестивалът се разраства в три дни. Организиран за четвърта поредна година от „Сдружение за съвременно изкуство и култура – Различният поглед”, фестивалът придобива статут на най-мащабното младежко събитие в града и региона. Разраснал се до такава степен, той предоставя възможността на посетителите му да се впуснат в разнообразната програма, която са подготвили организаторите и да изберат как да се забавляват.

Ежегодният младежки фестивал на изкуствата „Различният поглед”

В годината на доброволчеството фестивалът ще подкрeпи всички добри практики в сферата на младежките дейности и ще даде възможност за изява на неправителствени организации, инициативни млади хора и творци. Акцент ще има неформалното образование, като метод за творческа себеизява и креативност. Не случайно фестивалът тази година ще премине под мотото „Заедно в изкуството!”. Сдружението ще си партнира с Регионален исторически музей, Библиотека Захари Княжески и Градска художествена галерия.

Над 30 музикални групи и ди джеи в различни стилове ще слушат старозагорци и гости на откритата сцена и в клубовете. В програмата са заложени още: театрални представления, кино прожекции, изложби, презентации и конференции на МК и МОМН, занаятчийски работилници, историческа възстановка, цирково изкуство и др. Клуб „Зараза” отново ще се включат с мобилен кабинет от мястото на събитието за изследване и консултиране за HIV/СПИН. Арт ателиета и спортен форум ще бъдат обединени в спортен арт многобой или “Шеметна надпревара”, която е предизвикателство към най-ентусиазираните и енергични от вас.

Ежегодният младежки фестивал на изкуствата „Различният поглед”

Ето и едно видео от миналогодишното издание на фестивала:

Сподели

0Shares
0 0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.