People meet people

0


Дата на събитието: 27.08.2011

Сподели

Shares

Този ден е за свободното време като бягство и спасение от всекидневието. Възможност да полюбопитстваме и да се намесим за миг в живота на другите – артисти или не – които пък ще ни провокират да видим света с очите на тяхното изкуство.

Тихомир Рачев

На 27-ми август, в събота, около 1 ч. по обед, в парка на гр. Долна Баня ще ви срещнем с уникалните фотографии на Марио Михайлов и Тихомир Рачев, за да се убедите колко различности могат да се вместят в понятието „красота”. В музея на града ще изложим картините на Татяна Цекова, Камелия Цонкова, Калина Христова, Мария Тодорова, Мартин Цеков.
И още много творящи хора, които ще има какво да разкажат и покажат.

Марио Михайлов

Защо People meet people?

Идеята за проекта се роди като мъничък ентусиазъм за подреждане на фотографска изложба в един стар, изоставен басейн. По стените му хората от фотографиите на Марио щяха да се срещнат с хората от снимките на Тихомир. Там, сред обраслия в мъхове басейн, щаха да се срещнат два свята, отричащи се взаимно – приказния и почти нереален ефир на open air – фестивалите, който вдъхновява Марио, и лъскавата корица на списанията, откъдето ни гледат моделите на Тихомир.
Впоследствие събитието заживя свой собствен живот, порастна, разви се, и се превърна в един малък фестивал на свободни артисти, коитоса готови дасподелят с вас частица от своя свят.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.