Тествай безплатно палатка и раница Fjällräven в реални условия

Шведският експерт в аутдоор оборудването FJÄLLRÄVEN (Фиелревен)  ще предостави за тест в природата една от най-добрите си палатки - Abisko Shape 3, както и мъжка и дамска раница за преходи Kajka! Кампанията ще продължи през цялата 2020 година, а участието ще е свободно за всички желаещи, при предварително записване. 

0
 

Сподели

Shares
От Fjällräven вярват, че нищо не може да се сравни със събуждане сред природата след хубав сън в страхотна палатка. И са убедени, че хората ще почувстват същото, когато опитат сами. Ето защо през цялата 2020та година, в магазина на марката в The Mall, ще можете да вземете назаем тяхната забележителна палатка Abisko Shape 3. Това е не само чудесна възможност да се доближите до природата, но е и начин да прецените сами завидните качества на палатките Fjällräven.
За много хора палатката е голяма инвестиция, и Fjällräven съветва да отделите достатъчно време за размисъл и добро проучване, за да направите своя избор. Много рядко обаче е възможно да поставите желаната палатка на тест в истински, природни условия. Затова, възможността да прекарате нощта в Abisko Shape 3 на Fjällräven определено не е за изпускане!
tentnights-key_2.jpg
Другата невероятна опция за природните ентусиасти през 2020 г. е тестването на любимата на туристи по цял свят раница Kajka (във вариант мъжка и дамска). Изключително удобна, издръжлива, висококачествена раница, с множество функции, които ще направят прехода в планината много по-лесен.
С раница като тази, вниманието ви ще е по-малко насочено към багажа и повече – към невероятната природа около вас! Допълнително, Kajka се грижи за екологичния си отпечатък, замествайки алуминиевата рамка, с традиционна дървена такава.
Тестовете, доказват, че този вариант прави рамката поне толкова здрава, колкото алуминиевите й събратя, а въглеродните емисии от производството на цялата раница спадат с цели 90%!
Ако досега не сте имали възможност да изпитате напълно удоволствието от няколкодневните преходи в планината, защото са ви липсвали правилната палатка и раница, сега е моментът да си подарите това ново изживяване!
Ако пък вече сте запален любител на трекинга, но все още се колебаете да инвестирате в качествена екипировка, възможността да тествате продуктите в реални условия, със сигурност ще Ви помогне да направите своя избор. Така че, опаковайте нещата си и се пригответе за отлично преживяване на открито!
Повече за Abisko Shape 3 – отлична триместна палатка, лека и устойчива на вятър. С тунелна конструкция и нископрофилен дизайн, палатката разполага със забележително широко преддверие – подходящо за готвене, съхранение на екипировка или подслон за четириног приятел. Вентилацията, толкова важна в летните месеци, е на изключително ниво и включва „смарт“ функция, която позволява горният слой да се навие от двете страни, за да осигури по-добра проветривост през топлите, сухи нощи. Това прави Abisko Shape комфортен избор, през цялата година, във всички условия, освен екстремни.
Повече за Kajka – функционална трекинг раница за дълги преходи. Изключително удобна за носене, благодарение на системата за регулиране Perfect Fit и рамката от финландска бреза.
Има основно отделение с преграждане за мокър и сух багаж, както и заключване против сняг. Настройките на гърба включват както дължина на корпуса, така и ширина на презрамките. Широкият колан за кръста предлага висока степен на комфорт при дълги преходи.
Раницата разполага с безкраен набор от интелигентни функции за безпроблемно придвижване и бивакуване!
За повече информация, относно запазването на раница и палатка, обърнете се към представителите на марката на тел. +359 883 333 141 или директно в магазина на Fjällräven в The Mall, Ниво партер, бул. Цариградско шосе 115. Очаквайте повече и онлайн, на fjallraven-shop.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.