За едно по-отговорно бъдеще с Dock&Bay UK

Поеми риска, бъди първи!

0
 

Сподели

Shares

Kакво ако превърнете страстта си към пътешествия в собствен бизнес? Нека добавим към това и грижа за околната среда плюс щипка радост от живота и почти сме получили формулата на английската марка Dock&Bay. 

Продуктите за приключения и спорт, които ще ви представим, са  изработени от рециклирани пластмасови бутилки с биоразградима опаковка!

Историята 

Компанията е създадена през 2015 г. от Бен и Анди – двама мечтатели, приемащи живота не твърде сериозно и поели риска да бъдат себе си. Двамата опитват да направят света малко по-цветен и добър и успяват! Предлагат иновативни, качествени и достъпни стоки с грижа за околната среда.

Заканили са се, че няма да спрат, докато „всеки жител на тази планета не си купи техен продукт“.

Това няма да е трудно, защото освен „отговорни“, продуктите са изключително свежи и удобни, някак си събрали философията на основателите си за  радост от живота.

Целта

В света на бързата мода и масовата консумация, Dock&Bay се опитват да направят малки крачки към едно по-устойчиво бъдеще. 

„Тук сме, за да ви вдъхновим  да се наслаждавате на живота, с най-добрите хора, в този страхотен свят, който имаме късмета да наречем свой ДОМ“ 

Това е посланието на Анди и Бен, което е оживяло и в продуктите им, и което ни кара да бъдем по-щастливи и по-добри.

Продуктите 

Веселите и отговорни изделия на Анди и Бен, включват кърпи за спорт и плаж, мъжки шорти, детско пончо… И освен това са:

  • Супер компактни и леки
  • Съхнат 3 пъти по-бързо
  • С искрящи и забавни цветове 

Кърпите за спорт и плаж

Линиите Cabana, Summer, Classic ще ви спечелят с феерия от цветове и свежест. Съхнат 3 пъти по-бързо, попиват отлично и са много  меки. Размерите им са охолни – 160/80 см и позволяват спокойно да се излегнеш на плажа или басейна, да си починеш в планината или да ги използваш за спорт и в същото време са изключително леки – само 300 гр. Всяка кърпа е опакована в собствена текстилна торбичка, което я прави супер компактна и удобна за път.  Навсякъде с вас и по всяко време!

Особено внимание обръщаме на линията „Еко“, която е изработена 30% от рециклирани пластмасови бутилки. 

Всички кърпи са с външна биоразградима опаковка. С една стъпка – две добрини!

Мъжките шорти 

Изработени  100% от рециклирани пластмасови бутилки! Изключително комфортни – меки и свободни, с дължина до коляното и заден джоб, те съхнат 3 пъти по-бързо и по тях не полепва пясък. С весели и искрящи цветове – синьо, корал, оранж, зелено – няма как да не ви забележат!

Детското пончо

Уникално детско пончо за игри и забавления. Мека и абсорбираща материя в бонбонени цветове- корал, розово, синьо, жълто. Съхнат 3 пъти по-бързо и не задържат пясък.  С качулка и голям джоб (за всякакви ценностти). Подходящи са за деца 2-4 год. Опаковни в текстилна торбичка, те са супер компактни и удобни за път. Малчуганите са сухи и готови за приключения.

Продуктите на Dock&Bay може да намерите при нашите партньори : Stenata, K2outdoor, Zoyaspahotel103.bg, както и на podredeni.eu

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.