Най-ексцентричните Airbnb-та, които да букнете на момента

Хващай се в път!

0
 

Сподели

Shares

Когато преди няколко години платформата  Airbnb се появи, това сложи край на еднотипните нощувки в хотели или препълнени хостели. Тръпката от това да спиш в дома на непознати, бързо се превърна в тенденция и направи ваканциите ни още по-вълнуващи. С времето домакините започнаха да взимат все по-ексцентрични решения, предоставайки все по-иновативни, модерни и дори екстравагантни места за нощувка. След като проучихме пазара, избрахме няколко нетипични местенца, които си заслужават. Ако сте избирали първо дестинацията, а след това мястото, където да отседнете, то следващите редове обръщат реда. Не ни вярвате?

Представяме ви няколко уникални  Airbnb-а, които ще ви се прииска да наемете, дочитайки този материал.

Кива 429, Колорадо (Kiva 429, Колорадо)

Намираща се в Beaver Creek – планински курорт в Колорадо, тази къща би отговорила и на най-капризния вкус. Разполагаща с две спални, таванско помещение, просторен хол, модерна кухня и басейн, изцяло реновираната сграда е перфектна за вашата ваканциия. Планинската гледка, която се открива пред вас, отпивайки сутрешното си кафе, се отдава под наем целогодишно за фантастичните… 10 000 долара на нощ.

Ако цената не ви е отказала, може да букнете Кива 429 още сега.

Ан Еърстийм, Джошуа Трий (An Airstream in Joshua Tree)

Отиваме на пътешествие чак до Калифорния, за да се поглезим с тази хипстърска каравана в марокански стил. Камина, вана, външна кухня и външен душ ще ви накарат да се почувствате като герой на Керуак. Уникалната калифорнийска природа, слънчевите лъчи и чистият въздух са неизменна част от това приключение на четири колела.

Искате да изживеете хипстърския живот? Не отлагайте букването на Ан Еърстрийм.

Замъкът, Ирландия (A Castle In Ireland)

Почитатели на Game of Thrones,  вече имате шанс да останете в замъка от филма. Замъкът от края на 13 в. се намира в Голуей. Той е напълно възстановен, а частта, която се отдава за нощувки разполага с хол, кухня, баня и спалня. Преди да резервирате, вземете под внимание паяжините и домашния прах, съветват домакините и не препоръчват мястото на хора с респираторни проблеми. 

Изживейте рицарските моменти, буквайки Замъкът още сега!

Хотелът Кампера, Мексико (Campera Hotel – Bubble Suite, Mexico)

Не, не ви водим на пътешествие из галактиката, въпреки, че това Airbnb изглежда като от друга планета. Този модерен и иновативен хотел, разположен във Вале де Гуадалупе, разполага с няколко сфери – апартаменти, всеки от които има самостоятелна баня, голямо легло и луксозни удобства. През деня гледката е към мексиканските лозя, а нощем виждате звездите директно от леглото си. Уникалният хотел е заобиколен от винарни и ресторанти и определено си заслужава да хванете следващия полет към Мексико.

ВИЖТЕ: Уастека Потосина: Екстремният рай на Мексико

Проектирани във Франция и изработени с най-висок клас материали, „мехурчета“ създават атмосфера на комфорт и интимност.

Двойки, не се бавете с букването на своята сфера в хотел Кампера.

Приказните дървени къщи в Атланта (Secluded Intown Treehouse)

Никога не бихме предположили, че тази направо приказна къщичка между дървета се намира само на минути от центъра на Атланта. Комплексът в гората се състои от три красиво обзаведени къщи, разположени сред дърветата. Всички те са обзаведени с антични мебели и артефакти,  балкон, хамак и безброй лампички. Само на няколко минути от центъра на града, този уединен имот е истинско бягство от градския хаос. Къщата между дърветата осигурява интимно и спокойно преживяване за двама, затова ако нямате планове за лятото, това е перфектното решение. Унисонът с природата е задължителен.

Букнете сега една от невероятните дървени къщички и направете живота си още по-вълнуващ.

ВИЖТЕ: 8 от най-екзотичните дървесни хотели по света

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.