Юбилеен брой Зима 2019 – 10 години Списание 360

Юбилейният зимен брой на списание 360° пристига с много вдъхновяващи истории и още повече изненади за всички читатели

0
 

Сподели

Shares

Тази година списание 360 отбелязва навършването на първата декада от своя живот. 10 години се изнизаха неусетно сред безброй приключения по целия свят. За това време изживяхме много мигове на щастие, които споделяхме с вас, имахме и трудни моменти, но продължавахме напред и днес сме по-добри  и уверени от всякога.

Благодарим на читатели, автори, приятели, партньори и всички забъркани в идеята за подкрепата и помощта през годините!

И ето, че настъпи време за този брой. Не просто зимен, а Юбилейният ни зимен брой! Верни на себе си, и на вас, и този път сме се постарали да ви затрупаме с купища вълнуващи истории, които да ви обогатят, да разширят още повече кръгозора ви и да ви вдъхновят за нови подвизи! Добавихме 10 страници с истории от пътя на медията, с които се надяваме да ви мотивираме да следвате смело вашите мечти.

Разбира се, освен с всички вълнуващи теми, юбилейният брой Зима 2019 на списание 360° идва и с много други изненади, които ще подхранят приключенския ви дух. В всяко списание отново ще намерите 38 талона за отстъпки за различни активности, на обща стойност 2025 лв.

От 5 декември 2019 г. можете да намерите изданието в разпространителската мрежа в цялата страна, в РЕП-ове, книжарници, бензиностанции, супермаркети, спортни и туристически магазини, както и специализираните обекти за практикуване на различни приключенски занимания.

Очакват ви повече от 120 страници с авторско съдържание, оформени с модерен дизайн на световно ниво, отпечатани в голям формат, на изключително висококачествена и екологична хартия, без опаковка за еднократна употреба, които ще ви преведат през океани, морета, планини, въздуха и земята, за да ви докажат отново, че приключението е начин на живот.

Освен в мрежата, списанието можете да поръчате директно от създателите му от формата тук. Така подкрепяте излизането на българско, авторски, независимо списание за приключенски начин на живот.

Темите, които ще намерите на страниците ни:

8 сноуборд истории от о до 8000 м н.в. Владимир Павлов ни пренася в неговия снежен свят, споделяйки ни 8 лични истории от своя живот, до момента на вълнуващото му спускане от Манаслу.

БГ ледници – Знаехте ли, че в България си имаме ледници? И ние не знаехме. Такива обаче съществуват. При това не само в Антарктида, но и съвсем под носа ни, на една от любимите ни планини.

Волбивак летене над Ком-Емине – Парапланеристът рекордьор Антоан Жирар и Теодора Величкова прекосяват легендарния маршрут по въздух, а прогнозата обикновено не е с тях…

Приключения в зимна Норвегия. Фотографът Владислав Терзийски се впуска в лудо преследване на перфектния кадър със Северното сияние по заснежените пътища на зимна Норвегия.

Хеликоптерното спасяване у нас – сериозната тема за съдбата на българските спасителни хеликоптери и емоциите по време на спасителна мисия, представена ни от Виктор Варошки – човекът, който най-добре знае как стоят нещата.

Нирмал Пурджа и бруталният Project Possible 14/7. Защото да изкачиш 14 осемхилядника за по-малко от 7 месеца не просто е голям подвиг, а ОГРОМЕН подвиг!

90 години БГ алпинизъм – Доц. Сандю Бешев ни среща с имената, проправили пътя на българския алпинизъм към големите върхове.

През Фарьорските острови с велосипед – Петър Христов се понася с байка си из суровата романтика на Фарьорските острови, за да ни сподели впечатления от тези далечни земи.

Freeride емоции на връх Тодорка – Андрей Балевски и Сани Жекова ни разказват за предстоящите Freeride World Qualifier 2020 по Северния склон на Тодорка.

Българският Фрийрайд Отбор за втора година се вихри на международната сцена, а интересното тепърва предстои…

Екстремни съоръжения – едно поучително интервю с българина Александър Овчаров, който развива успешен бизнес с изграждане на екстремни приключенски паркове, не къде да е, а в Дубай.

Представяме ви фотографа Димитър Караниколов, който ще ни отведе на едно пътуване без километри, винетки и билети. Отвъд бариерите…

Интервю с един от специалните гости на Дни на предизвикателствата Кристоф Дюмарес. За трудностите, успехите и вдъхновението в катеренето и планината.

Йога – път към щастието.  Разговор с Нина Сотирова, йога инструктор и
главен редактор на специализираното по темата списание “OM Yoga
& Lifestyle” за различните видове тренировки и постигането на душевен мир.

Маркировката по Е4 в нови одежди. Ще ви разкажем за един предстоящ проект, който предвижда пълно реновиране на лятната и зимната маркировка в българската част на международния маршрут Е4.

Рекорд по Е4 – Калоян Пейчев издуха “петте планини” за отрицателно време, но със спокойно темпо ни разказва за изключителното си постижение, за да можете да го прочетете без да бързате.

Екстремно изкуство – Ще ви хвърлим в съвсем непознати води с този вдъхновяващ разказ за борбата на твореца с дървото, камъка и метала – едно истинско екстремно преживяване.

Илинденци – скритото съкровище на българския туризъм, събрало на едно място природни красоти и монументалните, и не само, произведения на творци от цял свят. Скулптура-град? Защо пък не!

Смарт (р)еволюция – Развитието на смарт часовниците от крачкомера на Леонардо да Вични до нашите високотехнологични дни.

Разбира се, освен с всички тези вълнуващи теми, юбилейният брой Зима 2019 на списание 360° идва и с много други изненади, които ще подхранят приключенския ви дух. В него отново ще намерите ваучери за различни активности, на обща стойност над 2000 лв.

Цената на брой Зима 2019 е 5 лв.

                                                   КУПИ ТУК



За тези от вас, които искат да се снабдят и с допълнителен брой от колекция списания 360°, предлагаме и пакети на промоционални цени!

Разгледайте още актуални продукти в онлайн магазина на списанието.

Последвайте ни в Инстаграм.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.