Е-Скейт София пуска два нови модела електрически лонгборд

Забавление без граници в градската среда

0
 

Сподели

Shares

 

Eлектрическите лонгборди са от онези непрактични неща, за които много трудно ще намерите оправдание да похарчите голяма сума пари. Въпреки това много хора го правят.
Проблемът е, че ако се качиш на електро-лонгборд, не искаш да слизаш от него. Клиповете в Youtube включващи електро-скейтове се увеличава експоненциално. Дори няколко от известните Български Ютубъри посвещават видеа на електрическите лонгборди. Резултатът обикновено е, че тези видеа се превръщат в едни от най-гледаните за техните канали.

Глобално пазарът се развива силно през последните години. Появиха се много нови марки и модели, а други изчезнаха. Ако сте чували за световно известния влогър Кайси Найстат, няма как да не сте гледали и видеата му, посветени на Boosted.

Електрическите лонгборди са популярни и в България. Тази есен компанията Е-Скейт София пуска на Българския пазар два нови модела, по един от Meepo и Wowgo.

Е-скейт София вероятно е първата компания, която се захващат с електрически скейтборди, не само в страната, но и в Европа. Това става още през 2015 г., когато компанията пуска модела Omniboard, съвместно с Koowheel – един от големите производители в Китай.

„По това време, когато стартирахме, ако потърсиш хаштаг електрически скейтборд (#electricskateboard) във Facebook или Instagram, излизаха двадесетина профила – на практика световната общност беше много малка и дето се казва „всички се познавахме“. Беше много яко, когато някой от Marble или Evolve skateboards хареса или коментира наша снимка. Чувствахме се наистина част от тази малка, но разхвърляна на 5 континета, общност. “ Разказват от българската компания.

Един от най-търсените електрически лонгборди от Е-Скейт София тази година е Kooboard Onyx. Той нашумя в световен мащаб поради високото му качество и характеристики, с които не отстъпва на марки като Boosted и Evolve, но за сметка на това се предлага на много (в пъти) по-ниска цена.

От Е-Скейт разказват, че се интересуват от алтернативните спортове като цяло – скейтбординг, лонгбординг, кайт, сърф, ски или сноуборд. Да караш електрически лонгборд, всъщност може да излезе по-евтино забавление в сравнение с някои от гореизброените спортове.

Оказва се, че и за Българските фенове цените на електрическите лонгборди не са пречка.

„Една голяма част от поръчките ни са от хора извън столицата“, споделят от компaнията. “Това е логично, тъй като вече в много градове, увеличеният брой велоалеи предлагат отлични условия за придвижване и забавление.”

Едно от най-важните неща за Е-Ескейт София е безопасността при движение. Те съветват да карате своя електро-лонгборд само по велоалеи и места, където е безопасно за вас и пешеходците. Също така, винаги използвайте каска и протектори.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.