Банско ще бъде домакин на Freeride World Qualifier 2020

Събитието ще се проведе между 20 и 22 мартДата на събитието: 20.03.2020
0

Mежду 20 и 22 март 2020 г. Банско ще посрещне едни от най-големите имена на световната фрийрайд сцена. Поводът е международното състезание по фрийрайд ски и сноуборд Freeride World Qualifier 2020.

На своята Фейсбук страница организаторите на събитието написаха: “Горди сме да бъдем домакин на Freeride World Qualifier и да посрещнем някои от най-добрите световни спортисти в Пирин планина, България. Развитата ни туристическа инфраструктура, стратегическите инвестиции и автентичната култура гарантират, че Банско ще осигури топло посрещане на всеки спортист и посетител по време на състезанието.

Докато основният акцент на събитието е състезанието по ски и сноуборд, бихме искали да споделим и вашите невероятни истории и емоции.

Нашата цел е да разширим мисията на FWT и да вдъхновим следващото поколение по забавен, уникален и емоционален начин за изграждане на глобална спортна общност и глобално екологично уважение.

FWQ Банско ще отпразнува прекрасната синергия между планината и човека.

Подобно състезание от световна класа ще има значително и трайно въздействие върху град Банско, както и върху младите фенове на спорта и любителите на приключенските спортове в България.

Бихме искали да пожелаем на всички спортисти успех в демонстрацията на способностите си докрай!

Насладете се на Пирин!

Ще се видим в Банско.”

Не пропускай да последваш 360° и в Инстаграм.

   

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.