ОТМЕНЕНО: Банско ще бъде домакин на Freeride World Qualifier 2020

Събитието НЕ ще се проведе между 20 и 22 март

0
 

Сподели

Shares

Провеждането на Freeride World Qualifier се отменя, заради епидемията от Коронавирус. Ето какво написаха организаторите на своята Фейсбук страница:

„Уважаеми атлети и приятели на снежните спортове,

Във връзка с глобалната извънредна ситуация в областта на общественото здравеопазване с международна загриженост, по отношение на Коронавирус (COVID-19), вече са определени мерки за безопасност със заповед на правителството на България.
Тъжно е как тази епидемична ситуация се отразява на толкова много спортни и културни събития в Европа, но за съжаление трябва да приемем неудобната ситуация и да поставим, както винаги, здравето на всички участващи, спортисти, фенове и организатори на първо място!
Бихме искали да Ви информираме, че поради настоящата епидемична ситуация, действащите правила, постановени от правителството на България и решението на Организационния комитет на Банско Фрийрайд 2020, ще се наложи състезанието да бъде отменено.
Готови сме да застанем заедно с международната общност за борба с разпространението на Коронавирус. Всички споделяме една и съща съдба и всички сме в нея, заедно. За да ограничим успешно разпространението на COVID-19, трябва да си сътрудничим активно.
През последните 6 месеца малкият екип, участващ в организацията на Bansko Freeride 2020, свърши страхотна работа. Сигурни сме, че имаме отлична организация и можем да представим Банско и местната фрийрайд сцена на света по невероятен начин.
Опитът и знанията от организацията на FWQ Bansko Freeride 2020 са сериозна основа за бъдещи събития от сериите Freeride World Tour, които безспорно Банско и склоновете на Тодорка заслужават.
Убедени сме, че те ще се случат в сезон 20/21.
С огромна благодарност към всички партньори и приятели на белите спортове, които ни подкрепиха в организацията и се заинтересуваха от подготовката!
Очакваме с нетърпение да проведем събитие 3 * Freeride World Qualifier, тук в Банско през следващия сезон и се надяваме да се видим тогава!
С най-добри пожелания,
Екипът на Bansko Freeride 2020″

 

Mежду 20 и 22 март 2020 г. Банско ще посрещне едни от най-големите имена на световната фрийрайд сцена. Поводът е международното състезание по фрийрайд ски и сноуборд Freeride World Qualifier 2020.

На своята Фейсбук страница организаторите на събитието написаха: „Горди сме да бъдем домакин на Freeride World Qualifier и да посрещнем някои от най-добрите световни спортисти в Пирин планина, България. Развитата ни туристическа инфраструктура, стратегическите инвестиции и автентичната култура гарантират, че Банско ще осигури топло посрещане на всеки спортист и посетител по време на състезанието.

Докато основният акцент на събитието е състезанието по ски и сноуборд, бихме искали да споделим и вашите невероятни истории и емоции.

Нашата цел е да разширим мисията на FWT и да вдъхновим следващото поколение по забавен, уникален и емоционален начин за изграждане на глобална спортна общност и глобално екологично уважение.

FWQ Банско ще отпразнува прекрасната синергия между планината и човека.

Подобно състезание от световна класа ще има значително и трайно въздействие върху град Банско, както и върху младите фенове на спорта и любителите на приключенските спортове в България.

Бихме искали да пожелаем на всички спортисти успех в демонстрацията на способностите си докрай!

Насладете се на Пирин!

Ще се видим в Банско.“

Не пропускай да последваш 360° и в Инстаграм.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.