20-то юбилейно издание на Oludeniz Air Games ще се проведе от 15 до 20 октомври

Едно от най-големите въздушни зрелища върви в комбинация с лятно време и райска лагуна

0


Дата на събитието: 15.10.2019

Сподели

Shares

Снимка на седмицата - Йолюдениз

Пилоти от целия свят се събират за няколко дни, от 15 до 20 октомври на 20-тото юбилейно издание на Oludeniz Air Games. Прекрасните условия за летене и перфектната организация на въздушните игри превръщат фестивала в любимо и задължително събитие за пара и делтапланеристи, бейсджъмпъри, уингсют пилоти и парашутисти.

Събитието се организира от местните клубове и хотели, начело със заведението Cloud 9, където се организират едни от най-впечатляващите партита с качествена музика и стотиците пилоти от цял свят.

Както винаги много български пилоти ще вземат участие в празника на свободния полет, а Весо Овчаров ще демонстрира своите акро умения, които задължително предизвикват бурни овации от страна на зрителите.

Весо Овчаров

Oludeniz Air Games е уникална възможност да удължите лятото си, наслаждавайки се на топло време в райската лагуна, подходяща и за всякакви водни спортове, докато наблюдавате една от най-забележителните въздушни прояви, където стотици акро пилоти могат да бъдат видяни едновременно във въздуха.

Събитието няма състезателен характер, нито класирания и награди – всички са свободни да излетят от старта толкова пъти колкото искат, а за нелетящите гости се предлагат достатъчно тандемни полети над тюркоазената морска шир.

Олюдениз
Олюдениз

До турския курорт можете да стигнете с кола от граничен пункт Капитан Андреево, през Истанбул и Бурса или през Узункюпрю и Измир (около 1000 км и за двата варианта), или пък да долетите със самолет до близкия Даламан.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Олюдениз: Синята лагуна на Турция

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.