Ъпсурт, Лора Караджова и Майкъл Флеминг на Созопол Фест

0
 

Сподели

Shares

Ъпсурт

Имаме чисто новъпдейт от организаторите на Созопол Фест, който анонсира участието на още повече звезди в селекцията за July Morning.

През изминалия уикенд Ъпсурт, Лора Караджова и Балет Нова са потвърдили участието си на събитието. Водещ на 48-часовата позитивно заредена музикална селекция на плажа на къмпинг Градина ще бъде свежият Майкъл Флеминг от Tri O Five.

Организаторите на фестивала обявиха официално и че фестивалът тепърва ще се надгражда и развива, ще добавя в програмата си още супер свежи изпълнители и ще се стреми да предлага на посетителите пълноценно изживяване за подобаващ старт на лятото.

От тази седмица са в продажба и билетите за VIP зоната на Sozopol Fest на цени от 90 лв. за двата дни и 50 лв. – за единия. Специалните пропуски не само ще позволят на феновете да гледат любимците си на броени метри от сцената, но ще ги качат и на палубата на уникален пиратски кораб, който ще бъде изграден в близост. Корабът ще представлява своеобразен бар, на който най-големите фенове с VIP билети ще имат възможност да опитат любимите коктейли на всички артисти.

През месец юни всички от вас, които искат да посетят Sozopol Fest ще имат възможност да спечелят и Meet & Greet, като участват в специалната игра на 360mag.com и Созопол фест.

Не пропускайте шанса за среща с изпълнител или банда по избор.

Не забравяйте, че по време на Sozopol Fest всички ще могат да се включат в демонстрациите на различни алтернативни и екстремни спортове.

И ако до скоро сме свързвали идването на Слънцето на 1 юли с китари, огньове и музиката на 60-те, то предстоящото първо издание на Sozopol Fest ще се опита да промени и развие традицията по посрещане на първия изгрев на месеца. Защо не един по-различен July Morning в компанията на свежа, лека, фънки музика в съзвучие с идеята за лято, море, слънце, плаж и забавление, предлагат организаторите.

Селекцията на участниците във фестивала, дело на артистичния директор на Sozopol Fest – Илко Гривишки (DJ Ilko), е уникална с това, че ще предложи на ценителите качествен подбор на артисти, които следват единна линия, носят сходен заряд и творят в допълващи се и кореспондиращи си музикални стилове и жанрове. Това, на което ще станат свидетели феновете, е един внимателно подбран и добре премислен микс, един непрекъснат 48-часов диджей сет, който ще позволи на публиката да се потопи напълно в преживяването без резки промени в звучащото от сцената.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.