Adventure Fest Borovets 2019: Празник на приключенията

На 20 и 21 юли Боровец ще се превърне в арена за забавления

0


Дата на събитието: 20.07.2019

Сподели

Shares

Borovets Adventure Fest

На 20 и 21 юли Боровец ще се превърне в арена на приключенския фестивал Adventure Fest Borovets, чиято цел е да отпразнува планинските спортове, адреналина и радостта от активния начин на живот.

Сред пиршеството от забавления, които ще можете да опитате в рамките на събитието са привързани полети с балон, разнообразни байк турове, скално катерене, забавления за деца, състезания и игри за цялото семейство, йога практика, музика и още много чудесии.

Hot air balloon

Началото на фестивала ще бъде дадено в 8 сутринта с ритуално издигане на балон в подножието на писта „Иглика“. Полетите за посетителите ще са с продължителност около 10 минути и са подходящи както за малки, така и за големи, а в събота сутринта ще бъдат и на специална цена от 20 лв. за възрастни и 10 лв. за деца с предварително записване.

За любителите на планинското колоездене момчетата от Borovets Mountain Bike Park са приготвили няколко уъркшопа, чрез които ще разкрият тайните на различните стилове колоездене.  Също така ще имате възможност да изпробвате някое от трасетата на байк парка в Боровец. В събота родители и деца байкъри ще могат да се включат в щафетното състезание по планинско колоездене.

Откриване на летен сезон в Боровец

Ако пък катеренето е вашата страст, екипът на Borovets Climbing & Mountaineering е подготвил специални уъркшопи на катерачния обект „Водохващането“, които ще се провеждат и в двата дена на фестивала.

За тези, за които йога практиката е не само спорт, а начин на живот, Adventure Fest Borovets предлага три безплатни йога сесии.

Международен ден на йога
Photo by Eneko Uruñuela on Unsplash

Стрелбата с лък също е част от забавленията, на които ще можете да се отдадете, ако посетите фестивала в неделя.

По време на Adventure Fest Borovets ще има бар на открито пред хотел Рила със свежи летни коктейли, сладолед, сладки лакомства от сладкарския кът на хотела, студена бира и много музика. А в 16 часа българската блогърка за пътешествия Ели Иванова ще представи своята книга „52 екопътеки за всеки“.

Специален гост на феста ще бъде и парти колата на Red Bull – ALEKO. Той ще радва всички приключенци в курорта с много музика и яко настроение заедно с DJ Vankata.

Вижте програмата с активностите, които ни очакват на Adventure Fest Borovets. Всяка активност е с ограничен капацитет и е нужно предварително записване. Изберете в кои планински приключения ще се включите и си гарантирайте място, като попълните онлайн формата за участие.

Повече информация за програмата на фестивала можете да откриете на borovets-bg.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.