Нов албум на VENDETTA

0
 

Сподели

Shares

vendetta

Това лято ще бъде белязано с излизането на дългоочаквания чисто нов албум на чудовищата на българския хардкор Vendetta! След като се завърнаха триумфално през 2009-та, сега Vendetta ще ни посекат с втория си дългосвирещ удар „Време разделно” – представянето му е всъщност основен повод за този впечатляващ концерт, който ще бъде на 13 юни в София.

А той се очертава като най-сериозното хардкор събитие за лято 2011, тъй като имаме още един хедлайнер за тази знаменита вечер и това са специалните гости от Калифорния – First Blood. Една от най-яките и актуални групи от съвременната Американска хардкор сцена, за пръв път в България. Датата на First Blood в София е част от голямото им Европейско турне по случай нашумелият последен албум „Silence is Betrayal“. Имайки пред вид репутацията им и от къде идват, наистина ще се радваме на шанса да бъдем очевидци на нещо изключително, особено за рамките на локалната ни сцена.
Освен First Blood и Vendetta, на сцената в столичния клуб “MixTape 5” ще свирят още младите софийски бийтдаун надежди Dan Koloff, варненските хардкор ветерани Outrage, както и сръбските металкор представители Deadrise.
След финала на концерта, партито ще продължи с екслузивен хипхоп/хардкор сет на DJ Rawland.

Вратите ще бъдат отворени в 19:30 – начало: 20:00. Вход: 20 лв.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.