Къде да пътуваме през 2019

Някои от най-добрите дестинации според класациите на Lonely Planet

 
0

Къде да пътуваме през 2019? Знаем, че изследователският ви дух иска да обиколи целия свят (което разбира се, ви пожелаваме), но ако не успеете да го осъществите в следващите 355 дни, ние ви предлагаме само няколко дестинации, които обаче наистина си заслужават. Почерпихме идеи и вдъхновение за тях от Lonely Planet – един от най-разпознаваемите в световен мащаб дистрибутор на пътеводители и ръководства за пътуване.

Ето ги и едни от най-добрите места за пътуване през 2019:

Държави

Шри Ланка, Германия, Зимбабве, Панама, Киргизстан, Йордания, Индонезия, Беларус, Сао Томе и Принсипе, Белиз. Това са 10-те държави, които оглавяват класацията за места, които да посетим през 2019. Екзотични, диви и приключенски, може би ще се съгласите, че отидете ли в някоя от тях, преживяването ви ще е незабравимо. Следващата галерия разкрива красотата на всяка една от тях и навярно ще ви провокира да замечтаете.

Градове

Градовете, които да посетите през 2019 в класацията, също са 10 и не по-малко интересни от изброените по-горе дестинации. Добрата новина е, че някои от тях са близо до България и достигането до тях е лесно. Няма да ви държим повече в неведение, ето ги и тях: Копенхаген (Дания), Шънджън (Китай), Нови Сад (Сърбия), Маями (САЩ), Катманду (Непал), Мексико сити (Мексико), Дакар (Сенегал), Сиатъл (САЩ), Задар (Хърватия), Мекнес (Мароко).

Реклама - RedBull Moreni Challenge 2019


10 cities you'll want to visit in 2019, ranked by our globetrotting travel pros. #BestinTravel

Публикувахте от Lonely Planet в Сряда, 7 ноември 2018 г.

И още няколко предложения…

Следващата порция предложения за пътуване е определяна като едни от най-високо ценените световни дестинации, за което ние сме съгласни. Сред тях са долината на река Нил, град Лодз в Полша, Great Smoky Mountains в САЩ, Малдивите, Хюстън (САЩ), Аржентина, Бангладеш, Албания, Еквадор, Словения.

Get off the beaten track in 2019 and head to one of our top 10 regions for 2019. #BestinTravel

Публикувахте от Lonely Planet в Сряда, 21 ноември 2018 г.

 

Допълнете списъка си с някои от всички изброени дестинации и превърнете 2019 в една незабравима приключенска година.

   

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.