4 причини защо да си купиш списание 360°

0
 

Сподели

Shares

Е, няма какво да се лъжем, време не остана. Коледа почти дойде, а с нея и вълнуващият момент, в който да не остане празно пространство под елхата. Пишем това, защото искаме да съкратим максимално моментите ви на лутане при избора на подаръци и да ви разкажем защо списание 360° е една от най-подходящите изненади за всички приключенци около вас, а защо не и за бъдещите? Убедете се сами благодарение на следващите 4 причини.

360 като коледен подарък

Подаръци в подаръка – с един куршум два заека!

Замислете се какво харесват най-много хората около вас. Навярно са от този тип личности, които обичат да съхраняват спомени от незабравими приключения, вместо да трупат ненужни вещи. Затова няма как да не акцентираме върху факта, че подарите ли Списанието на някой близък човек, той ще има възможност да се впусне именно в подобни преживявания благодарение на ваучерите в броя, които са на стойност над 360 лв. Те са тринайсет на брой и със седем от тях ще могат да летят, да скачат, да се катерят, да прекарат време в планината или във водата. С останалите 6 пък ще могат да се възползват от намаления за екипировка. Чудесен подарък в подаръка, за който дори няма да се налага да плащате допълнително, освен стойността на Списанието, която е 18 лв.

Всички ваучери можете да видите ТУК.

360 Ваучер за прилючения

Онлайн поръчка през нашия сайт – възможност за спечелване на сезонна лифт карта за Боровец

Изненадите и подаръците продължават! Ако вече сте решили да подарите списание 360° на някого за Коледа, не се колебайте да поръчате новия брой директно от нашия сайт. По този начин освен всички ваучери, за които вече ви разказахме, ще дадете шанс на любим за вас човек да участва в томбола за сезонна лифт карта за делнични дни на Боровец. Вдъхновяващо, нали? Двама късметлии ще получат възможността да практикуват цял сезон любимите си зимни занимания, а защо това да не е вашият човек? По този начин стойността на подаръка се увеличава още повече, тъй като купуваш едно нещо, а се сдобиваш с цели три – списание, ваучери и лифт карта.

Теми, които вдъхновяват за нови приключения

Няма как да пропуснем да ви кажем, че подарите ли специалния брой на 360°, много е вероятно човекът срещу вас да се вдъхнови двойно повече за нови приключения. Темите ще го отведат на пътешествие в света на приключенските спортове, за който разказват не просто някои от най-добрите автори на медията през годините, а едни от най-доказаните атлети както в България, така и в световен мащаб. Те определено знаят за какво говорят и как да го представят, за да предадат частица от вдъхновението си на всички вас.

Кои са авторите и темите, които ще срещнете на страниците на 360° вижте ТУК.

СъдържаниеБезплатна доставка в цялата страна

Чудите се как да зарадвате близък приятел или роднина, с когото не живеете на едно и също място? Лесно е! Поръчвате списание 360° през нашия сайт, пишете адреса на човека, който искате да го получи, и то ще пристигне при него с безплатна доставка. Замислете се колко време и средства ще спестите от чакане по опашки, за да изпратите лично подаръка си!

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА

    Име, Фамилия*

    Email/*

    Точен адрес*

    Телефон*

    Пощенски код*

    Начин на плащане:
    банканаложен платеж

    Коментар:

    Превод по сметката на фирма “Екстрийм медия” ООД
    Банкова сметка:
    Райфайзенбанк ЕАД
    IBAN: BG89RZBB91551007205827
    BIC: RZBBBGSF
    В полето “основание за плащането” напишете: Поръчка на списание 360°

    360°

    Сподели

    Shares

    ВАШИЯТ КОМЕНТАР

    Моля, въведи твоят коментар!
    Моля, въведи твоето име тук.