Да отпразнуваме началото на сезона с парти на Пампорово

Нов апрески бар ни подготвя вълнуващо парти за откриването на сезона

0
 

Сподели

Shares

Готови ли сте за предстоящия вълнуващ зимен сезон? Е, остават броени часове до началото му в Пампорово, където освен с безплатни лифт карти, ще можете да го отпразнувате подобаващо и в новия и първи за курорта апрески бар*, който се намира в Рестарт Зона.

Апрески бар, Пампорово

Създателите на бар Ботаник се изместват именно там, за да ви дарят с незабравими часове на веселие не само в съботния ден, но и цяла зима след това. Екипът на бара – DJ CHAWOS, барманът Косьо, бургерджията Мето и книжарката Тити, ще ви очакват под писта СТЕНАТА, в подножието на кулата до хижа Студенец на 8-и декември (да, добър повод да отбележите и студентския празник) след 14:00 ч., където освен чудесна храна и напитки, ще ви предложат и уютна обстановка, създадена от ски, сноуборд и дървени материали. Уверяваме ви, че ще се почувствате на място!

Апрески бар, Пампорово

Организаторите на събитието знаят, че ще сте жадни след карането цяла сутрин, затова ще има специален час – от 14:00 до 15:00 ч., когато поръчвате едно питие и получавате цели три, в замяна на заверена студентска книжка. И не се притеснявайте, ако нямате в себе си, книжарката Тити ще е в рестарт книжарницата, където ще продава книжки и ще дава заверки.

Очертава се дълго и незабравимо парти. Пригответе доброто си настроение, изразходвайте енергията си на пистата, след това я възвърнете в апрески бара, а какво още ще се случи по време на вълнуващото събитие, намерете и във фейсбук.

Апрески бар, Пампорово

*Апрески баровете са заведения, които се намират на самите ски писти или на станциите на лифтовете.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.