Застраховка за приключенци

Бързо, лесно и удобно с услугите на "Парана"

 
0

Няма какво да се лъжем, знаем, че всички обичаме приключенията, независимо кой сезон от годината е в момента. Точно затова се замисляме, че всеки един момент е  подходящ, освен екипировката, да стегнем и сигурността си. Един от начините, най-вероятно знаете, е като си направите застраховка. Защото сме убедени, че здравият разум във вас е не по-малко силен от желанието да бъдете активни.

Застраховка за приключенци

И сега идва ред да си зададате въпроса на коя точно услуга да се спрете, за да отговаря тя на предпочитанията и нуждите ви. Сигурни сме, че сте от хората, които обичат да бъдат активни навсякъде – и в планината, и в града, и затова специално насочената към планината застраховка няма да удовлетвори всички ваши потребности.

В този случай, на помощ идва една конкретна услуга – туристическата застраховка на “Парана”, в която са включени и екстремните спортове.

Точно така, това означава, че можете да практикувате любимите си дейности не само по високите части, но и на морето, в парка и на всички други места, за които се сетите, стига те да са на територията на България.

И това е само едно от предимствата, които ни карат да се фокусираме именно върху тази застраховка. Ето и още няколко фактора, които правят услугата “за напреднали”, така като я определят създателите й.

Застраховка за приключенци

Край на чакането по опашки

Време е да превърнем чакането по опашки в отживелица. Никой не обича да прекарва часове по този начин, но затова на много места вече не се и налага. Сключването на застраховката е една от възможностите да избегнете суматохата в застрахователното дружество, тъй като става изцяло онлайн – бързо, лесно и удобно.

Застраховка за приключенци
Гъвкавост при управлението

Представете си, че плановете ви отвеждат в планината за два поредни уикенда. Каква застраховка бихте си направили в този случай? Едва ли ще искате да сключите две отделни, а да го направите за цял месец, едва ли има смисъл, след като ще бъдете активни само 4 дни.

Точно затова сега имате възможност да управлявате услугата гъвкаво, като я активирате само за дните, за които тя ще ви е необходима.

 

Застраховка за приключенци

Покриване на медицински разходи

Много е важно, когато инвестираш в продукти като туристическа застраховка, да си наясно какво покрива тя. Услугата на “Парана”, например, покрива и медицински разходи, в които са включени извънболнична и болнична помощ (консумативи при хирургични операции, клинични изследвания и рехабилитации). В клаузите на застраховката са включени и спасителни операции с хеликоптер, както и възстановяване на действителната стойност на откраднати вещи от хижа или хотел. Важно е да се отбележи, че за всеки един от тези компоненти застрахователното покритие е отделно. 

Застраховка за приключенци

Времетраене на застраховката

Имате 4 възможности да изберете времетраенето, за което да сключите застраховката – 20, 40, 60 или 365 дни. В случай, че изберете някоя възможност от първите три, трябва да определите конкретните дни, в които да бъдете застраховани. Можете да ги разпределите в рамките на една година. В случай, че изберете годишната услуга, няма да има нужда от активация. 

За още допълнителни подробности относно застраховката посетете официалния сайт на “Парана”. 

А сега, при активиране на услугата, с промоционален код “360”, получавате 10% отстъпка от първоначалната й стойност.

   

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.