Фотоконкурс “Приятелство в планината”

 
0
Планина, приятелство
Снимка: pxhere

Не, че да изкачиш връх, да превъзмогнеш трудностите, да се опълчиш срещу по-слабите черти от характера си, да напълниш очи и сърце с красотата на заобикалящата те природа не е достатъчно притегателно, за да ни отведе в планината (за кой ли път?!), но това, което истински докосва (като листенце на горска папрат по кожата на оголения планинарски глезен) и умолява да не спираме да си проправяме път, са приятелствата и незабравимите срещи, които се случват в планината.

Точно затова, от Младежки клуб по пешеходен и вело туризъм организират фотоконкурс “Приятелство в планината”. Конкурсът търси любителските кадри, които споделят усещането за приятелство в планината, а най-накрая ще се превърне в изложба на хижа “Козя стена”. Отличените победители, пък ще получат страхотни награди от CampingRocks Shop и TrekMania.

Фотоконкурс "Приятелство в планината"

Всеки може да участва в конкурса като изпрати до три свои снимки до 23:59 ч. на 31 август 2018 г. 30-те най-добри фотографии, избрани от журито на конкурса, ще бъдат обявени до 17.09.2018 г. Победителите в конкурса ще бъдат обявени и наградени на откриването на изложбата на фотоконкурса на хижа “Козя стена”, което ще се проведе на 13.10.2018 г.

За участие в конкурса всеки желаещ трябва да качи снимките си в WeTransfer и да ги изпрати до youth_tourist_club@yahoo.com.

Планина, приятелство
Снимка: pxhere

Подробности за изискванията, кои са членовете на журито, както и цялата актуална информация, можете да намерите във Фейсбук страницата на конкурса.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.