Тротинетки за трикове за малки и големи

 
0

Знаем, че ентусиазмът на детето ви да прекарва време навън, да кара тротинетка и освен това да се научи да прави яки трикове с нея, няма да изчезне толкова лесно. Затова ако сте решили да му подарите готина тротинетка, не се колебайте да го направите. В случай, че се чудите как да изберете от изобилието на пазара, запознайте се с предложенията на магазини SCOTT, с които несъмнено ще се чувствате щастливи от факта, че малчуганът ви също е щастлив, а защо не да пробвате някое оли и вие? А настоящият момент това да се случи е много подходящ, тъй като ще намерите тротинетките с отстъпка по повод настъпващия първи учебен ден.

Какво е нужно, за да правиш най-яките трикове и да ставаш все по-добър в тях? Една тротинетка и ентусиазъм. Ако се чудите за първото, веднага ви казваме, че MFX Custom Extreme мигновено ще се превърне в един от най-верните спътници на детето ви.

MFX Custom ExtremeМоделът е от висок клас и е подходящ за всички карачи над 8-годишна възраст. Тротинетката, която тежи едва 3,8 кг., пристига при вас в комплект с два чифта колела (110 и 120 мм), както и спирачки. Освен това ще я получите в специален кашон, за да не се лишите от удоволствието да си я сглобите сами.

MFX Custom Extreme

MGP VX7 Extreme е подходящ модел за напреднали карачи (8 г.+). Благодарение на здравината и надеждността му, децата бързо научават нови трикове, които след това прилагат с лекота. При този модел производителят е използвал хидро-графика: технология за полагане на цвета, която гарантира, че всяка тротинетка е уникат. Именно заради уникалния външен вид дизайнерите са подбрали и прозрачна шкурка.

MGP VX7 Extreme

Освен уникалния дизайн, MGP VX7 Extreme може да се похвали с много технологии: дъската е изработена от топлинно обработен алуминий с 3° конкейв извивка. В нея има отвори за намаляване на теглото.

MGP VX7 Extreme

Вилката е от кован, а след това фрезован алуминий, а чашките – интегрирани, колелата са с алуминиева сърцевина. Важно удобство са качествените и дълги грипове (150 мм). Теглото на тротинетката е едва 3,6 кг.
MGP VX7 Extreme

MGP Scooter VX4 Nitro е супер здрав модел, който също е подходящ за вече опитните карачи над 12-годишна възраст. С него всеки може да прави трикове, стига да е достатъчно смел.

mgp-vx4-nitro

Това е възможно благодарение на качествената изработка на всички важни характеристики. Дъската е широка – 4,5” с 3 градуса конкейв извивка. Кормилото има здрава скоба с три болта, а самото то е изработено от хром-молипденова стомана с размери 21”Х 23”. Гриповете са Madd Gear Extra Wide TPR Grind. Тротинетката има бар екстендери, с които кормилото може да стане по-широко. Вилката отново е без резба, а чашките интегрирани, вече разбрахме защо. Колелата са с алуминиеви спици. Теглото на модела е 3,97 кг, а товароносимостта – 100 кг.

Посочените модели намерете в магазините на SCOTT – бул. България 81-Б и ул. Козяк №14, където можете да получите и професионална консултация за тях, или онлайн на scott.bg.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.