71% слъцезащита

0
 

Сподели

Shares
SeventyOne Percent
Снимка: SeventyOne Percent

SeventyOne Percent е марка за свръхефикасни водоустойчиви слънцезащитни продукти, предзназначени за спортисти и всички, които често са във водата или бъхтят по склонове и пътеки. SeventyOne Percent осигуряват грижа за кожата и съдържат изцяло натурални съставки. Създадени са от двама сърфисти, които освен за спорта мислят и за грижата за околната среда. Затова продуктите на SeventyOne Percent са с 0% парабени, 0% сулфати, 0% силикон, 0% наночастици, 0% феноксиетанол, 0% алкохол.

ВИЖ ПОВЕЧЕ: Слънцезащита за нас, грижа за коралите

Няма да се впускаме в подробни разяснения какво може да причини слънчевото изгаряне, но ще отбележим, че досадната червенина на кожата, е само най-малката неприятност. Накратко, слънчевите изгаряния се получават както от UVA, така и от UVB лъчите (UVC лъчите в гамата на слънчевия спектър за щастие не достигат до земната повърхност), които не просто ни “застигат”, но и проникват през кожата. Самото изгаряне е само видимото последствие от UV лъчите. Всъщност, ултравиолетовите лъчи могат да причинят промени в човешкото ДНК, които първо – отговарят за преждевременното стареене на кожата и второ, след време и “натрупване” могат да подпомогнат развитието на рак на кожата, включително и на меланома.

Най-сигурният начин да се предпазим от слънчево изгаряне, е да използваме слънцезащитен крем. Не забравяйте, че UV лъчите проникват и през облаците, така че дори и в мрачните дни рискът не е за подценяване.

SeventyOne Percent
Снимка: SeventyOne Percent

SeventyOne Percent разполагат с прекрасна гама слънцезащитни продукти и продукти за след слънце, които не само предпазват кожата, но и я хидратират, успокояват и подхранват.

За сърфисти, бордисти и велосипедисти

SeventyOne Percent

Sun Stick със защитен фактор 50+, осигурява силна защита за кожата на лицето, главата и шията. Формулата му е водоустойчива, а защитните филтри действат като бариера срещу UVA и UVB лъчите. Стикът хидратира кожата и играе роля и на антиоксидант. Не се стича дори при обилно потене и не оставя петна. Предпазва кожата не само от вредните лъчи, но и от вятър и солена вода. Може да бъде нанасян и върху мокра кожа, дори без да излизате от водата, или през зимата – без да си сваляте ръкавиците. Супер компактната опаковка е удобна за всеки джоб или раница. Предлага се в няколко цвята, а от този сезон и в напълно безцветен вариант, който остава незабележим върху кожата.

Seventyone percent

За семейството

SeventyOne Percent

Eco Sun Shield е 50 мл. силно покриващ слънцезащитен крем за лице и тяло с висок фактор 50+. Кремът има минерални филтри за нежна защита от вредните UVA и UVB лъчи. Покривната му формула е оптимизирана за лесно използване от цялото семейство. Може да се използва дори при влажна кожа и е водоустойчив, за да можете да се насладите спокойно на водата. Подходящ е за всеки тип кожа.

 

SeventyOne Percent

Eco Sun Spray, както подсказва името му, се нанася под формата на спрей, който не се стича. Това го прави супер лесен за разнасяне и попиване. Факторът на слънцезащитата отново е 50+, а спреят е подходящ за цялото семейство. Водоустойчив, не предизвикващ дразнене на очите, възможен за нанасяне и на влажна кожа.

За равномерен тен

SeventyOne Percent

Dry Sun Oil е слънцезащитно олио с фактор 30, което има свойството да попива моментално като оставя гладко и нежно усещане върху кожата. Олиото е предназначено за всички, които искат по-бързо да постигнат мечтания тен и да го задържат за по-дълго. Може да се използва както за лице, така и за тяло и коса, а добавка към хубавите му свойства е приятният аромат на жасмин.

SeventyOne Percent

В “семейството” на SeventyOne Percent отриваме още един крем, който би бил от полза на всеки сърфист и активен човек, който прекарва слънчевото време не просто излежавайки се на плажа. Second Skin, 30 мл. е мултифункционален балсам, който защитава и възстановява от прежулвания и обриви при използване на неопрени или други спортни дрехи. Освен това Second Skin се справя чудесно със слънчевите обриви, напуканите устни и ухапвания от насекоми (последните – почти неизбежни).

SeventyOne Percent
Снимка: SeventyOne Percent

У нас продуктите на Seventyone Percent можем да открием в магазините: ​​18Gshop, ​​​​3XS, ​Adventure shop​​, ​​Boardshop, ​​NoWorkTeam, Pirin2000, Sportbox, ​​Stormshop.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.