Затягаме коланите с Краси Георгиев

0


Дата на събитието: 08.05.2018

Сподели

Shares

Fasten Seat Belts

След като бяга благотворително по пътека в продължение на 36 часа в Park Center Sofia, ултрамаратонецът Краси Георгиев е замислил нещо ново и различно.

От 8 до 11 май той, заедно с още треньори и експерти, ще бъде в Sofia Airport Center (SAC) с последния си проект, наречен „Fasten Seat Belts“. Целта е всички заедно да се раздвижим, да скачаме, да тичаме, да се забавляваме и да разберем от първа ръка колко по-добре ще се почувстваме.

„Една от новите ни инициативи има амбициозната цел чрез нея да подобрим физическата подготовка на офис служителите. Затова започнахме с едно от най-големите офис пространства в страната – Sofia Airport Center (SAC). Всички знаем, че седенето пред бюро е новото пушене. За да не говорим обаче само за този проблем, решихме да потърсим решения. Започваме серия от инициативи, които стартират на 8 май в SAC. Надяваме се след това да продължим и с други офис центрове. Чрез уъркшопове, лекции и интензивни тренировки ще покажем нагледно как всеки може да е активен, дори в офиса.“ – разказа за идеята Краси.

За да бъдем по-подготвени за затягането на коланите, ултрамаратонецът и треньор подготви програма, която започна седмици преди събитието и определено провокира. В началото на всеки работен ден той публикува на Facebook страницата си по едно упражнение, което можем да направим в офиса, в парка, вкъщи – където пожелаем.

Първата порция от събития започва на 8-и май (вторник) и ще приключи на 11-и (петък). Мястото е Sofia Airport Center (метростанция „Софийска Света гора“). Поканени са всички, които искат да почерпят идеи и вдъхновение за подобряване на стойката, кръвообращението, мотивацията, концентрацията и продуктивността си по време на работа. Поканени са и всички, които искат просто малко забавление в работния ден и причини да се раздвижат.

Освен тренировките с Краси Георгиев, програмата включва и полезен уъркшоп за хората, които работят дълго време в еднотипна поза. Той ще се води от физиотерапевтът Димитрина Сивкова, заедно с експерти от Life Fitness Bulgaria. Уъркшопът ще се проведе от 14 до 15 ч. в SAC и е с предварително записване.

В дните до 11 май са предвидени и функционални тренировки, сутрешна йога, упражнения с ластици и, разбира се – бягане. Повече информация за програмата можете да получите от страницата на събитието във Фейсбук.

Fasten Seat Belts

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.