Сред природата се чувстваме у дома

Благодарение на иновативната екипировка на марката Berghaus

0
 

Сподели

Shares

Сещате ли се за чувството, което най-много обичате и непрекъснато търсите начини да го изпитате? Може би за много от вас е прекараното време сред природата, където всекидневието ни поема в друга посока. Точно това чувство е едно от любимите на иновативната марка Berghaus. Именно то служи като вдъхновение, което им помага да създават аутдор екипировка с внимание и грижа, за да може всеки, който излезе навън, да се почувства истински у дома, независимо от условията, с които се сблъска.

Berghaus
Photo: int.berghaus.com
Началото

Всичко започва през 1966 г., когато катерачите – Питър Локи и Гордън Дейвисън решават, че трябва да започнат да внасят и продават качествена екипировка, подходяща за различни дейности на открито. Те отварят магазин във Великобритания, където развиват стратегията си успешно. Продуктите се продават, а това мотивира двамата мъже да продължат да се развиват. Те решават, че трябва да създават свои продукти, които да удовлетворяват всички потребности на любителите на активностите сред природата.

Така Питър и Гордън полагат основите на марката Berghaus. През годините тя не спира да надгражда постигнатото досега и предлага все по-иновативни решения за хората, чието основно мото е: Сред природата се чувствам у дома. Убеждаваме се в това и когато разбираме, че именно Планинската къща (Berghaus – на немски) е марката, която през 1977 г. представя за първи път в Европа най-добрата водоустойчива материя – мембраната GORE-TEX.

Екипировката

За да се убедите във всичко, което прочетохте досега, ето и няколко модела на марката, които ще вдъхновят да излезете сред природата още сега.

Туристическо яке Deluge Light

Независимо от метеорологичните условия навън, с този модел яке ще сте защитени във всеки един момент. Това е възможно, благодарение на Hydroshell материята, която е дишаща и водоустойчива. Deluge Light има и регулируема качулка, която защитава по-добре, в случай, че навън вали или духа вятър. Освен това разполага и с два предни джоба с цип, ластик на ръкавите, а теглото му е само 300 гр., което означава, че е много лесно за пренасяне.

Къси панталони Navigator 2.0

Къси панталони Navigator

Този модел къси панталони е създаден с материи, които са безопасни за вас и околната среда. Освен това са леки и меки и имат водоустойчиво покритие. Не пропускаме и факта, че материята съхне бързо и е здрава и дишаща. Панталоните имат два предни джоба, страничен джоб с цип на десния крачол, както и заден джоб с цип.

Тениска Tech Tee 2.0

Тениска Tech Tee 2.0

Тялото ви ще е сухо през цялото време, благодарение на материята Argentium, която изпарява влагата. Тениската е изработена от bluesign материи, които са безопасни както за вас, така и за околната среда. Силуетът й е свободен, реглан ръкавите осигуряват по-голяма свобода на движение, а плоските шевове предотвратяват кожни раздразнения.

Раница Remote 35

Раница Remote 35

Преходите ще се превърнат в любимо ваше занимание с раницата Remote 35. Вместимостта й е 35 литра. Материята на гърба й е мрежеста за по-добра вентилация по време на движение. Разполага с голямо основно отделение, преден джоб с цип, два странични джоба и вътрешен джоб с цип. Презрамките са регулируеми в горната част, което осигурява равномерно разпределение на тежестта. Раницата има и подплатен кръстен колан, компресионни ленти, държачи за туристически щеки и удобна дръжка за носене в ръка. Освен това Remote 35 е съвместима и със система за хидратация.

Разнообразието на екипировката на Berghaus можете да намерите в магазините на Sport Depot, които са официален представител на марката, както и онлайн на sportdepot.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.